<< Ga Terug

Weet het woonadres met huisnr nog etc etc. Top 1000 vrouwennamen doorlopen maar vind deze niet.

Hey, lastig om te beginnen maar toch. Laat duidelijk zijn dat deze oproep echt is om te weten hoe het deze persoon is vergaan en mij altijd heb af gevraagd. Dus bij deze, wil geen relatie crisis of wat dan ook veroorzaken..

Het verhaal:

Ik was pakketbezorger in de regio Appelscha en deze dame was werkzaam bij de VVV aldaar. Iedere dag kwam ik daar bezorgen en zo niet dan alsnog was daar een stop voor mij. Lang verhaal kort, wij vonden elkaar leuk alleen ik zat in een prille en moeilijke relatie op dat moment. En nee niet dat ik dat heb verzwegen toen en dat was bij haar ook duidelijk. Afspraak was vervolg en dat was in Heerenveen waar deze dame woonachtig was. De Roede. Weet het nr nog maar vermeld ik nu niet. Door mijn relatie shit liep alles mis ondanks dat ik helemaal gek van haar was.

Sprongetje

Zij heeft mij toen altijd bezig gehouden na mijn relatie die eigenlijk paar maanden na bovengenoemde situatie tot een einde kwam.
Weet dat dame in kwestie ging werken in Heerenveen bij VVV daar bij de BP pomp bij grote plein en daarna bij de ANWB daar vlak achter. Ben daar ooit naar binnen gegaan maar denk dat zij toen niet aan het werk was.

Kortom, weet het huis adres en heel veel van jaren daarna maar waarom haar naam niet meer??

Nogmaals echt gewoon nieuwsgierig. Wie weet het ?

Groet René Faber

Shares
Share This