<< Ga Terug

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende. Enige tijd geleden is mijn opa overleden (de vader van mijn vader genaamd Jan Dienjes). Op zijn laatste dag vertelde hij mijn vader (Johan Dienjes) dat hij niet zijn echte zoon was en hij haalde een klein fotootje te voorschijn waarop een man afgebeeld stond met een kind in zijn armen. “Jongen, dit is jouw echte vader” waren een van zijn laatste woorden. Hij is kort daarop overleden.
Na een bezoek aan mijn oma (de moeder van mijn vader genaamd Annie van den Hout, bijnaam: “zus”) bleek dit een groot geheim te zijn wat mijn oma mee zou nemen in haar graf. Deze onthulling heeft binnen de “familie” voor veel commotie gezorgd en natuurlijk heel veel vragen bij mijn vader.
Het resultaat van onze zoektocht is tot nu toe dat zijn vader van Italiaanse afkomst zou zijn en nu ongeveer 76 jaar oud is. We hebben geen naam, slechts een foto. Om zijn echte vader te vinden zou hem heel veel rust en duidelijkheid geven over zijn achtergrond, zijn echte vader en wellicht zijn echte familie.
Herkent iemand iets in dit verhaal? Een naam, een link, iedere bron van informatie zou ons kunnen helpen in de zoektocht naar de echte vader van mijn vader.

Shares
Share This