<< Ga Terug

In mei 2006 heb ik bij Orange (nu T-Mobile) in filiaal Kinkerstraat te Amsterdam bij een heel leuke verkoper, Tycho, mijn abonnement afgesloten. Hij heeft daar tot zeker 2007 gewerkt en ik denk dat hij de filiaalmanager was. Omdat ik de ontmoeting heel leuk vond zou ik hem graag terugzien, maar helaas werkt hij daar niet meer en heb verder ook geen gegevens van hem. Hij heeft (kort) donkerblond haar en blauwe ogen en is ongeveer 1,70 m lang. Volgens mij hield hij van hip-hop omdat die muziek toen aanstond in de winkel (Nate Dogg). Wie kent hem en kan mij helpen aan meer informatie of kan mij helpen met hem in contact te komen?
We hadden toen een leuk gesprek en ik zou dat graag voortzetten!
Stuur mij dan a.j.b. een email! Als hij inmiddels getrouwd is en 5 kinderen heeft wil ik het ook graag weten ­čÖé
Bedankt!

Shares
Share This