<< Ga Terug

Mijn naam is Adrie Oppermans, en ben een zoon van Tonnie Oppermans – van Mook uit Tilburg.
Ik ben geboren op 30 juli 1969 in het oude Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en op zoek naar mijn biologische vader.

Mijn moeder was destijds dus al getrouwd, en had met mijn wettige vader al een dochter en een zoon, en heeft in ieder geval binnen de periode van september 1968 tot eind januari 1969 minstens 1 buitenechtelijke relatie gehad, waaruit ik ben geboren.
Zij kwam veel bij haar zussen Nel Buiks-van Mook en Sjaan Postelmans- van Mook

Wij woonden destijds in de Esdoornstraat in Tilburg, en mijn moeder kwam in 1968 regelmatig in een pand in de Tuinstraat 63 met mijn zus, waar mijn zus dan beneden tv keek en mijn moeder boven ging baden. Althans, dat ligt zo in de herinnering. Dat pand zat vlakbij ‘Roomsch leven’ dat op Tuinstraat 65 gevestigd was.

Familie van mijn moeder vertelde dat zij rond die tijd ook een relatie heeft gehad met een Turkssprekende gastarbeider genaamd Hasan A. die een winkel had op het Piusplein en een rijschool tot 1974, maar na dna-onderzoek bleek dat hij niet mijn biologische vader kon zijn.
Na mijn geboorte in 1969 heeft mijn moeder met mij een paar maanden verbleven in een rusthuis in Zeist, en zijn mijn broer en zus tijdelijk elders ondergebracht, bij goede vrienden en in een kindertehuis. ( weet niet in welke volgorde)

Rond mijn 4e zijn wij verhuisd naar Reusel, boven ons Cafe de Palmboom, later naar de Pollenecker 17, op mijn 13e verhuisden wij terug naar Tilburg, en woonden toen aan de Sweelincklaan 546

Ik zat in Reusel op de kleuterschool, daarna op de St Petersschool in Bladel, LTS in Bladel, en na onze verhuizing naar Tilburg op de Westhoeve

Mijn ouders hebben een café in Tilburg gehad in de Goirkestraat, Café de Witte Zwaan, dat later is overgenomen door familie Boutier.
En later dus Cafe/Rest de Palmboom in Reusel

Ik ben op zoek naar personen die haar hebben gekend in de periode 1968/1969, en mij meer informatie kunnen geven die mij kunnen leiden naar mijn biologische vader.

Mijn dna verwijst naar een 1e/2e graads neef uit de tak van familie Knevel uit omgeving Putten/Ermelo, misschien dat mijn biologische vader later naar Tilburg en omgeving is verhuisd, en/of daar werkzaam is geweest.
Ik hoop op een naam, liefst en/of foto, zodat ik alle onrust een plek kan geven. En mocht mijn biologische vader zich in het bovenstaande herkennen, maar geen rechtstreeks contact en/of ontmoeting wensen, dan respecteer ik dat en leg mij daarbij neer.

Foto:
De bovenste foto ben ik
De onderste 2 mijn moeder, op één ervan is ze zwanger en  draagt ze mij in haar buik.

Shares
Share This