<< Ga Terug

Beste (ex) van Heutszer;

Super Reünie 2010. 60 Jaar Regiment van Heutsz. Inschrijving van de SUPER REÜNIE regiment van Heutsz 2010 is van start.

Beste Oud van Heutszers,
In 2010 bestaat het Regiment van Heutsz 60 jaar. Om dit jubileum, van het meest gedecoreerde regiment, niet stilletjes te laten verlopen wordt er een Super Reünie georganiseerd. Alle oudgedienden van het Regiment van Heutsz zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Om een en ander in goede banen te leiden staat er op de website van www.oudestomp.nl een registratie- / inschrijfformulier.
Op de hoofdpagina staan er onder de afbeeldingen in het midden 2 teksten: 1e tekst is voor de laatste nieuwsbrief. (klik hierop en de nieuwsbrief komt digitaal te voorschijn.) 2e knipperende tekst (klik hierop en het inschrijving en registratie formulier komt te voorschijn). Alle gegevens zijn vertrouwelijk alleen je naam, onderdeel, rang en jaartal worden op de site gepresenteerd (dit om te zien met wie je allemaal gediend hebt). Als het formulier compleet ingevuld is komt je naam in het groen in de database. Zie je de naam in het rood staan dan is mogelijk alleen de naam en lichting bij ons bekend.
HELP ONS MEE OM OUD VAN HEUTSZERS TE VINDEN! Ken je iemand die ook bij Van Heutsz gediend heeft; wijs hem op de website www.oudestomp.nl. Hang een briefje op in de supermarkt. Laat de reünie geen teleurstelling worden doordat je de oude maten gemist hebt. We zouden jullie erg dankbaar zijn hiervoor en hopelijk geeft dit een ketting reactie die haar weerga niet kent. Mocht je nog namen kennen welke niet in jouw onderdeel of jaargang gepresenteerd worden, geef deze door (info@ouwestomp.nl) en wij plaatsen ze in je onderdeel en jaargang. Er zijn mensen welke ons afzwaaikaarten gezonden hebben deze kaarten moeten door ons nog verwerkt worden in de database.
Totaal eind 2008 zullen rond de 15.000 namen bij ons bekend en ingevoerd zijn In het totaal hebben nagenoeg 100.000 man bij het regiment gediend. We hopen dat minimaal 50.000 namen in 2010 bij ons bekend zullen zijn.

Kunnen jullie meer personen die bij van Heutsz hebben gediend en ze staan niet in het `adressenbestand` stuur dit mailtje dan even door aub. Bij voorbaat mijn dank.

Shares
Share This