AVG Privacyverklaring Wie Zoekt Wie..?

Wie Zoekt Wie..?
Groeneveld 13
2203 bn Noordwijk zh,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
wiezoektwie.nl
Groeneveld 13
2203 bn Noordwijk zh
+31 71 364 92 93

Cees Geuze is de Functionaris Gegevensbescherming van Wie Zoekt Wie..?. Hij is te bereiken via info@cgid.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wie Zoekt Wie..? verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ergorest-armsteunen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wie Zoekt Wie..? verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Helpen vinden van personen die kwijt zijn geraakt.
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Wie Zoekt Wie..? verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Wie Zoekt Wie..? neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wie Zoekt Wie..?) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Wie Zoekt Wie..? bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wie Zoekt Wie..? verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Wie Zoekt Wie..? gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar redactie@wiezoektwie.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wie Zoekt Wie..? zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wie Zoekt Wie..? wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Wie Zoekt Wie..? neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via redactie@wiezoektwie.nl.

Ontspannen werkomgeving..?

Ontspannen werkomgeving

Archief

Vermiste personen

Vermist - Arno HameleersSinds hij vertrok van zijn huisadres is niets meer vernomen van de heer Hameleers. [...]

Lynn is woensdag 30 mei 2018 niet teruggekeerd bij de instelling in Bilthoven waar zij verbleef. [...]

Meneer Okafor is weggelopen uit een zorginstelling. Hij heeft dringend medicatie nodig. Zwerft vermo [...]

Vermist vanaf zijn thuis adres . Jongen is autistisch en is vertrokken op zijn rode mountainbike van [...]

Vermist - James WalkerJames is zondag 27 mei vertrokken vanaf zijn woning in Bos en Lommer. Hij is bekend met depressies e [...]

Vermist - Fernando HuwaeMeneer Huwae is in tegenstelling tot zijn gebruikelijke gedrag niet thuisgekomen. Hij woont in een i [...]

Vermist - Bjorn van den BergheBjorn is op 19 mei 2018 vertrokken vanuit Maarsbergen. Hij is vermoedelijk zondagochtend 20 mei 2018 [...]

Ricky is op zaterdag 19 mei 2018, omstreeks 13.00 uur vanuit de woning van haar moeder, gelegen in Z [...]

Vermist - Charity den EngelsmanCharity is in de nacht van zaterdag 19 mei op zondag 20 mei 2018 van huis gegaan. Het vermoeden is d [...]

Op 7 september 2017 is Hatice voor het laatst gezien in Tiel [...]

Advertentie

Steun: Wie zoekt wie..!

Klik op het logo voor een donatie.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This

Help mee zoeken...

En deel oproepen zo veel mogelijk!