<< Ga Terug

Ik ben opzoek naar ex-pleegkinderen. Die in de jaren ’80 (ongeveer 1985 tot en met 1988 ) in een pleeggezin in Lopik hebben gewoond. Op een boerderij. Het gezin had 3 eigen kinderen.

Ik heb hier zelf namelijk jaren gewoond als pleegkind. Mijn jeugd was daar niet leuk.

Wat ik wil met dit oproepje? Ik wil graag weten hoe jij het ervaren hebt daar. Ik weet alleen dat er meerdere pleegkinderen bij hun zijn geweest en allemaal in een crisis situatie. Sommige moesten voortijdig weer vertrekken door omstandigheden wat volgens hun altijd lag aan die pleegkinderen. Misschien kunnen we elkaar steunen. Ik wil graag weten hoe jullie het daar ervaren hebben. Voor mij is het eigenlijk ook nog een leeg vlak wat ik hier mee wil. Misschien een stuk verwerking van mijn nare jeugd in dit gezin. Ik weet het niet. ..

Bedankt alvast.

Groet Bianca.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This