<< Ga Terug

In 1987 lag ik als 15 jarige op de kinderafdeling van het Diaconessenziekenhuis aan de van Riebeecklaan in Hilversum i.v.m. een blindedarm operatie. Dit ziekenhuis zou snel gaan veranderen in ziekenhuis Hilversum. De gordijnen waren gerafeld en het kamerscherm was ook niet best.

Bij mij op de afdeling lagen o.a. een Vincent en een Pascal. Pascal probeerde mijn aandacht te trekken. Hij liet blijken dat ik hem was opgevallen.

Toen ik weer uit het ziekenhuis was ben ik nog teruggegaan om autootjes te geven aan Vincent. Vincent en ? wezen mij op Pascal, maar daar had ik helaas geen oog voor. Daar kreeg ik later veel spijt van en ben teruggegaan naar het ziekenhuis (en de kinderafdeling) om achter zijn adres te komen, maar ik had geen achternaam van hem en ze wilden niets zeggen i.v.m. de privacy. Anders had ik je zeker een brief gestuurd.

Als je deze Pascal kent of bent zou ik het heel leuk vinden om nog eens iets van hem te horen. Vooral om te zeggen dat ik spijt heb van mijn reactie toen.

Ik had toen een andere achternaam en woonde nog niet in Hilversum. Ben of ken je hem? Zoek contact en laat me weten hoe het met je gaat!

Shares
Share This