<< Ga Terug

Vanaf 1989 heb ik de interne opleiding tot z-verpleegkundige gevolgd in Drachten. Ik werkte in Beetsterzwaag. In 1992/3 is het grootste deel van de klas afgestudeerd.
Laatst bedacht ik dat we met onze groep een keer op vormingsweek een intervieuw met elkaar deden hoe we ons zelf over 10-15 jaar zouden zien. Inmiddels woon ik met man en kinderen in Frankrijk op een oud boerderijtje en heb nog wel eens contact met één mede-leerling. Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe het met de anderen is vergaan.
Ik weet niet meer de naam van onze klas. Alleen dus dat de school GIZO heet. We waren met leerlingen die werkten bij Maartenswoude, Borneroord en Sintmaheardt.
Onze klassementor was ook eens ene Gosse, had een geinig rond brilletje op meen ik me te herrinneren.
Een aantal namen van mensen die in onze klas zaten, Evelyn, Gerda, Tineke, Tineke die ergens halverwege naar Canada verhuisde, Petra, Liesbeth, Janneke, Hilda, Helma, Anja, Richard en meer namen kan ik niet bedenken……

Als iemand zichzelf hier in herkend en het ook leuk vind om te kijken hoe het met (een aantal van) ons is,mail me dan…. Misschien vinden we ergens nog wat we toen dachten over hoe het nu zou zijn….. en kunnen we kijken wat er van onze dromen terecht is gekomen….

Ik ben Bouwina Aalten …. toen Bouwina de Graaf……

Shares
Share This