<< Ga Terug

In augustus 2002 kwam ik na complicaties bij een operatie op de Intensive Care terecht in het Erasmus MC te Rotterdam. Daar heb ik een maand gelegen. In die maand lag er een jongen naast mij van een jaar of 15- 17, die op zijn fiets door een vrachtwagen was aangereden. Door het letsel wat hij had, lag hij in coma. ZIjn ouders en broertjes kwamen hem iedere dag opzoeken, waarbij ze op weg naar zijn bed mij altijd even gedag kwamen zeggen en vaak vroegen hoe het met mij ging.
Later, toen ik weer op de ‘gewone afdeling’ kwam te liggen heb ik ze nog eens gesproken. Toen vertelde zij dat Nick? naar Leijpark / Charlotte Oord in Tilburg zou gaan. Omdat ik heel erg benieuwd ben hoe het hen, zowel de jongen als de familie, na die opname is vergaan ben ik nu op zoek naar ze. Waarschijnlijk heette de jongen Nick of Nicky. Bij zijn achternaam herinner ik mij de naam Jansen of van Dijk, hoewel ik dat niet zeker weet. Het kan ook een totaal andere achternaam zijn; ik was zelf ook niet helemaal helder. Hij was opgenomen op de Neuro-intensive care van het Erasmus MC in augustus en/of september 2002. Hij was destijds ongeveer 15-17 jaar oud. Dat betekent dat hij nu tussen de 21-24 jaar zou moeten zijn. In mijn herinnering had hij 3 broertjes,maar ook dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Volgens mijn ouders woonden ze niet echt in de buurt van Rotterdam, maar wellicht ergens in Zeeland of Brabant. Graag zou ik contact komen met de ouders van Nick? Wie-o-wie heeft er informatie voor mij? Bedankt alvast. Gr. Marleen

Shares
Share This