<< Ga Terug

Ik zoek mijn 1e liefde. Mimoun en ik hebben 3 jaar een relatie gehad. We waren altijd samen.

We woonden bij zijn ouders, zus en jongere broertje Mohamed in de Schelfstraat 16c in Rotterdam, dit was rond 1986. Toen het uit was is hij met zijn ouders in de Jagthuisstraat gaan wonen ook in Rotterdam.

Hij had nog een oudere zus die in Spangen woonde. Mimoun is in de jaren 90 nog op tv geweest i.v.m. de Pauluskerk en Ds. Visser. Waarschijnlijk komt hij nog af en toe bij de Pauluskerk. Ik heb me vorig jaar aangemeld bij het Kro programma ‘Adres onbekend’ en mijn oproep is op de radio geweest. Mijn oproep is terug te luisteren op de website van adres onbekend. Er is 1 anonieme tip binnen gekomen dat er een Mimoun met een soortgelijke achternaam zou wonen in een beschermd wonen project in Hoogvliet.

Wegens de privacy wetgeving mag deze stichting uiteraard geen info geven. Het spoor loopt inmiddels en heb werkelijk alles aangeschreven, gebeld, gemaild wat ik maar kon maar loop tegen een dichte deur op.

Vanwege de corona is het nu geen optie om naar Rotterdam te rijden en hem te gaan zoeken.

Ik hoop dat iemand hem kent en/of herkent zodat hij weet dat ik hem zoek. De keus is dan aan hem of hij wel of geen contact wil.

Wie kan helpen?

Groetjes Agnes Bek

Het hele verhaal lees je op onze site: https://tinyurl.com/y6cesj54

Shares
Share This