<< Ga Terug

Ik Ellen Marjolein van der Parren (voorheen van Beek) geboren 22 februari 1960, zoek mijn biologische vader.
Mijn moeder noemde zich destijds Saskia van Beek, haar roepnaam later was Ans, geboren te Apeldoorn 12 maart 1939. Zij was er eerst van overtuigd dat ene P.W. te Arnhem mijn vader was, maar op 12 jarige leeftijd van mij zei zij je zal toch niet van ??? want ik leek zo op hem en hij had toendertijd ook gezegd het kind is van mij (had ze mij verteld). Toen ontnam bij mij alle lust om te zoeken (want dat is wel erg verwarrend, kunnen kiezen uit 2 mogelijke vaders). Maar nu 45 jaar oud en moeder overleden op 57 jarige leeftijd, zou ik (ook voor mijn kinderen) willen weten wie mijn vader is (ik ben er om niet uit te leggen reden van overtuigd dat niet P. W. mijn vader is, gewoon gevoelsmatig, had hem namelijk al lang op kunnen sporen weet namelijk zijn toenmalig adres, maar heb nooit enige lust daartoe gehad). Wees niet bang dat ik iets claim, ik ben nergens op uit ik heb een prima leven en geweldige kinderen. Maar je roots weten is erg belangrijk zowel medisch als persoonlijk.

Als aanvulling zou ik het volgende nog kunnen toevoegen, mogelijk dat het u iets meer verteld over het verleden: Mijn moeder woonde toendertijd of bij haar moeder op de Schimmelpenningstraat in Apeldoorn of zat nog in de verpleging een woonde intern. Mijn opa (haar vader) woonde in Den Haag, ik denk toen al op de Deimanstraat. Mijn overgrootmoeder waar mijn moeder ook vaak verbleef woonde in Apeldoorn en ik meen aan de Schotweg. Mijn moeder ging met name uit in Arnhem want zij vond Apeldoorn maar een dorp waar niets te beleven viel. Ik weet het niet helemaal zeker maar volgens mij heette haar beste vriendin Leila. Zij had vlak voordat zij de eerder besproken P. W. te Arnhem ontmoete een relatie met een man (die ik nu dus zoek) waarvan ik geloof dat hij ook uit Arnhem kwam of uit die omgeving. Hij was er absoluut van overtuigd dat hij de vader was, maar mijn moeder ontkende dat, tijdens een afspraak (op zijn aandringen) in een bar. Zij heeft hem toen een foto van mij laten zien en wederom zei hij; het kind is van mij. Toch later heeft zij mij bekend dat zij mij dan wel ruim 9 maanden heeft moeten dragen, het heel goed mogelijk was, want ik leek enorm op hem, vooral mijn ogen en figuur. P. W. daarentegen leek niet op mij, hij dacht zelfs voordat mijn moeder zwanger was dat hij geen kinderen kon verwekken, dat lukte namelijk ook niet bij zijn vrouw (hij was dus getrouwd). Nogmaals heeft u nu een leven waarin u dergelijke zaken niet wenst, dat begrijp ik, wanneer u toch contact met mij wilt opnemen beloof ik u dat wanneer u dat wenst, buiten mij en mijn kinderen er nooit iemand van onze bloedband af zal weten. Ik beloof u absolute geheimhouding.

Shares
Share This