<< Ga Terug

Ik ben Stephan van der Tonnekreek, wonende in Hoofddorp. Ik ben op zoek naar Michael (achternaam Buis of Buys). Ik was toen 15 (1978), hij was denk ik 13/14. We zaten samen in een Crisis Centrum in Haarlem, genaamd De Terp. Hij is daarna overgeplaatst naar een ander centrum genaamd het Sint Antonius, welke plaatst weet ik niet meer. Ik wil graag weer in contact komen met hem, omdat ik dankzij hem een prettige tijd heb beleefd en veel aan elkaar gehad hebben.
Toen hij werd overgeplaatst hebben we nog wel brieven geschreven en elkaar een enkele keer gebeld, maar daarna is ons contact verdwenen omdat ik werd overgeplaatst naar een pleeggezin met alle narigheid wat daarbij kwam kijken. Hij heeft ook nog een broertje. En in die tijd was hij net als ik Fan van Michael Jackson, had ook nog een trui van MJ gehad toen hij werd overgeplaats.
Ken jij of weet jij waar Michael nu woont of heb je adres gegevens, laat het me asjeblieft weten, want ben heel erg benieuwd hoe het nu met hem gaat.
Alvast bedankt,
Stephan

Shares
Share This