<< Ga Terug

Ik ben opzoek naar Meneer Stefan Nosbouw. Het zit namelijk zo, ik ken Meneer Stefan Nosbouw niet en hij kent mij niet. En toch echter zoek ik hem, als u hem bent of kent.

Ik wil namelijk muziek van hem overkopen, hij was vroeger psycholoog in Utrecht, volgens mij had hij een eigen psychologie praktijk in de stad Utrecht en hij had daarnaast een hobby bandje,waarmee hij muziek maakte en daar had een kennis van mij, een muzikaal cassette bandje van en die kennis van mij, zat bij hem, als psycholoog kandidaat aangesloten.

En ik luisterde dat muzikale cassette bandje en ik was verzot op zijn hobby muziek. Helaas heeft die kennis van mij anno 2022, het muzikale cassette bandje niet meer, die muziek die er op stond dateert uit de jaren ’70 of uit de jaren ’80. En ik weet helaas de titels niet van de muziek hobby liedjes van Meneer Stefan Nosbouw uit die tijd. Ik weet ook niet of Meneer Stefan Nosbouw anno 2022 nog in Utrecht woont, ik hoorde via hem via die kennis van mij.

Het ene liedje van Meneer Stefan Nosbouw, was een instrumentaal liedje en het andere liedje was in het Engels en zal ik even typen qua songtekst, ging ongeveer zo:

I’m driving in my car, for a weak that lonley star and the eyes whisper at me and they whisper what do you see ? Als I see, if we al got a blues in our mind, we all want somebody to find, we all.

Dat was hierboven overgetypt, ongeveer het 2de liedje in het Engels van Meneer Stefan Nosbouw, vroeger hobby artiest.

En ik zou echt heel graag de twee liedjes ,het ene liedje is instrumentaal en het andere liedje hierboven deze betreffende oproep, overgestapt in het Engels, met ongeveer de Engelse songtekst overgetypt,overkopen van Meneer Stefan Nosbouw van vroeger hobby artiest zanger in de jaren ’70 of in de jaren ’80, tegen een tarief in overleg,die betreffende twee liedjes, waarvan 1 liedje dus instrumentaal is en het andere liedje in het Engels is, hierboven deze betreffende oproep overgetypt qua ongeveer achtige songtekst die toen ook op het muzikale cassette bandje stonden van mijn kennis die heel vroeger, psychologisch kandidaat was bij Meneer Stefan Nosbouw, over willen kopen tegen een tarief in overleg.

Ken jij Meneer Stefan Nosbouw of ben jij Meneer Stefan Nosbouw, stuur mij dan graag een reactie.

Alvast bedankt.

Shares
Share This