<< Ga Terug

Mijn naam is Heidi Hueting. Ik heb in Rekken gezeten (1969 1970).
Ik ben op zoek naar:
Trijntje Knijpstra,
Gabij Nobel,
Lies Sap kwam uit Sappermeer,
Trijntje kwam uit Joure, dacht ik.
En Gabij kwam uit Rotterdam.
Wat heb ik het daar naar mijn zin gehad, ondanks de thuissituatie niet optimaal was. Ikweet nog dat we met z’n allen weg zouden lopen. Wij hadden de telefoon doorgesneden, op zondagmiddag. En Trijntje had het slaapkamerraam ingegooid. Ik had de telefoon voor mijn rekening genomen. Lies zou mee gaan en Gaby had net een miskraam gehad op kamp. Meneer de Rechter daar was iedereen een beetje bang van. Door de week gingen we slaapzak lakens naaien in een gebouwtje achter het huis. Van half negen tot vijf en maar doorreutelen. Maar wat een lol hebben we gehad. Ik ben de naam van de naaimeester kwijt, maar wat was dat een poepie zeg. Als er meer meisjes zijn die ook daar waren in die tijd, meldt je bij me.
Ik ben zeer benieuwd hoe het jullie is vergaan?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This