<< Ga Terug

Ik ben sinds 1972 al op zoek naar Marianne Baars.

Oude jeugd liefde die opeens uit mijn leven verdween. Marianne ging studeren, in Amsterdam of Utrecht. Ik weet het niet meer. Ze was zo’n bijzondere jonge vrouw, had enorm schrijvers en dichteres talenten en droeg een bepaald geheim met zich mee. Ze stond ook heel apart in het leven. Ze was origineel en dat sprak mij enorm aan. Ik maak me op een of andere manier ook zorgen om haar. Leeft zij nog? Zoja, wat is er van haar geworden.

Ik kan deze vraag al 44 jaar niet loslaten. Marianne woonde in Oud-Beijerland. Ze kon me soms in paniek opbellen en dan scheurde ik op mijn Puch vanuit Rotterdam Crooswijk naar haar toe. Ook deelde wij onze liefde voor paardrijden. In Nunspeet, bij de manege en bungalowpark/camping “de Witte Wieven”

Shares
Share This