<< Ga Terug

Van heel veel slachtoffers, gedupeerden, lotgenoten, ervaringsdeskundigen seksueel misbruik, horen, lezen en zien we de onvrede die is ontstaan nadat de onderzoeken vanuit de overheid zijn gestart. De onvrede, boosheid verdriet maar voornamelijk de teleurstelling waar wij mee te maken hebben (gehad) is gegroeid naarmate de tijd maar ook de regelingen voorbij zijn gegaan en niet iedereen heeft iemand om zich heen die een ondersteuning kan geven.

onderling weten als geen ander wat wij hebben meegemaakt, ook in de afgelopen jaren nadat wij moedig genoeg waren om daarover te praten hebben we ondervonden hoe moeizaam het kan zijn om deze waarheid op tafel te krijgen en te houden. Wij onderling weten wat we hebben moeten doorstaan en wat we nog steeds doorstaan en Wij hebben de behoefte om daar over te praten met mensen die niet eerst vragen om bewijs maar eerst vragen hoe gaat het nu met je, hoe ga jij er mee om?

27 mei, de dag van de lotgenotenbijeenkomst in Tiel

We vragen een bijdrage van €10,- per persoon. Voor dit bedrag krijgt u koffie / thee, iets lekkers en tussen de middag is er een lunch met versgemaakte soep en broodjes. Op het eigen afgesloten terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid en er zullen buiten het personeel en de lotgenoten / gedupeerden / slachtoffers seksueel misbruik verder geen andere mensen aanwezig zijn.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst lotgenoten seksueel misbruik / mishandeling?
Voor aanmelding of voor meer informatie kan u contact opnemen met;

Dominique:

Email: an-niem@live.nl of Facebook: https://www.facebook.com/dominique.melimelo

Shares
Share This