<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar Lizette (ong. 65j) en haar dochter Gonny (ong. 50j) en een nichtje van Lizette Ellen Van Den Bogaart (ong 49 j.). Vroeger wonende in Den Haag. Lizette haar meisjesnaam is Van Den Bogaart; Gonny heette als kind De Frel, maar zou later van naam veranderd zijn (misschien Lam) en gehuwd met ene Mr. Lubbers. Wij hebben in de jaren 63-68 leuke vakanties doorgebracht, zowel bij haar thuis als bij mij in Kontich-Belgie. En ook bij Tante Liza en Ome Henri Van den Bogaart-Serverius, in de Chrispijnstraat 69, Den Haag, dat waren de grootouders van Lizette en Ellen. Ben spijtig hun adres in de loop der jaren kwijtgespeelt en zou graag terug in contact met hen komen. Ik ben Ria en mijn ouders zijn Tante Clémentine en nonkel Sooike. Kan iemand mij bij deze zoektocht helpen? Alvast bedankt
mvg. Ria

Shares
Share This