<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar een jonge vrouw van eind twintig, oorspronkelijk uit westelijk Noord-Brabant, maar volgens mijn laatste informatie woonachtig in of in de buurt van Luzern, Zwitserland.

Ze heet Nathalie, maar wordt Lieke genoemd. Ze is een sportief type (surfen, hardlopen, tennis). Ze werkt in het bedrijf van haar vader.

Ik heb een hele tijd met haar gechat via Skype, maar op de een of andere manier hebben we nu geen contact meer, sinds eind 2016. Ik zou heel graag weer met Lieke in contact komen, vandaar deze oproep…

Als je haar kent of denkt te weten wie ik bedoel, wil je haar dan vragen of ze contact met mij opneemt op mijn Outlook-adres (voornaamachternaam [at] outlook.com). Ook als ze om welke reden dan ook geen contact meer zou willen, verneem ik dat graag; dan kan ik dit hoofdstuk afsluiten.

Alvast heel hartelijk bedankt voor je medewerking!

Groetjes,
Carlos Travaro.

Shares
Share This