<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar de kinderen van mijn opa uit zijn tweede relatie. Mijn opa heette Jacobus (Kobus) Valkenier. Hij had een relatie met een destijds jongere vrouw waarvan ik de naam niet weet. Deze relatie speelde in de jaren 50 en 60. De namen van de kinderen weet ik wel. Deze zijn Jozefien, Dina, Cornelia en Jacobus.

Na deze relatie is opa in Wijk bij Duurstede gaan wonen. Opa is geboren op 25-3-1895 en overleden in 1971. Volgens mijn pas overleden tante hebben ze in Neede (gld) gewoond, maar dat wist ze niet zeker. Op het huis stond de tekst ‘t is altijd wat.

Opa was een groot liefhebber van pony’s. Deze periode in het leven van mijn opa is voor onze familie een groot zwart gat. Ik hoop dat iemand mij hier iets meer over kan vertellen.

Mg Koos Valkenier

Shares
Share This