<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar Kim Hartman (meisjesnaam). Ik heb Kim eind jaren 80 ontmoet op Texel camping Loodsmansduin waar ik samen met een stel vrienden op het a-veld stonden. En de “soppers” van de douche- en toilethokken op de camping waren. Kim logeerde altijd bij haar oma in de stacaravan, die wij oma Kamst noemde en in Den Helder woont / woonde. Ze had een oudere zus Karin / Karen en een jonger zusje. Haar vader heette Paul en is toen ze jong was overleden. Ze is door haar vader vernoemd naar een filmster waar hij erg fan van was. Toendertijd woonde Kim in Wormer. We waren dikke maatjes, verliefd en we zijn mekaar op een gegeven moment jammerlijk uit het oog verloren. Ik zou haar vreselijk graag weer eens willen ontmoeten, bijkletsen en herinneringen ophalen. Dus Kim, als je dit leest reageer aub of als iemand Kim kent en weet waar ik Kim kan vinden of Kim met mij in contact kan brengen zou dat helemaal te gek zijn.

Shares
Share This