<< Ga Terug

Voor onze familiestamboom ben ik op zoek naar de nazaten van een half-tante (1e dochter van mijn opa Jan van Burg van zijn 1e vrouw Niesje Maria Martina van Burg – Okkerse).

Haar naam was Rika (Kaatje) van Burg en is ooit getrouwd met ene meneer Peekstok uit vermoedelijk de toenmalige gemeente IJsselmonde (Rotterdam). Ze is geboren in 1927 te Rotterdam.

Haar moeder overleed toen ze 6 jaar was in 1933. Ze heeft 2 dochters gekregen, naar verwachting (mits zij zijn geboren rond 1950) nu in de 70 kunnen zijn.

Het is een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg, maar mocht iemand denken….ik ken dit verhaal of mensen die dit verhaal ooit hebben vertelt, dan ben ik zeker nieuwsgierig om dat te horen.

Misschien kent iemand de kinderen van Rika (Kaatje) of haar kleinkinderen. Die kleinkinderen zouden overigens mijn leeftijd (53 jaar) kunnen hebben. Mijn opa had veel broers en zussen en de zus Tona Karssens – van Burg en Lena Adriana Oprel van Burg (overleden in Zwijndrecht).

Ik denk dat deze tantes veel contact moeten hebben gehouden met Rika (Kaatje) en haar kinderen nadien. Ik zoek al op het CBG en MyHeritage. En bij het stadsarchief Rotterdam.

Shares
Share This