<< Ga Terug

Mijn naam is mevr Carla Oostendorp Olf, ben 50 jr oud, woon in Amsterdam West, omgeving Spaardammer Westerpark buurt. Ik ben nu op zoek naar mijn missing biologische zoon Jordy Melvin Olf, geboren op februari 1998 te Amsterdam Zuidoost in het AMC ziekenhuis Amsterdam.
Hij is nu 18 jaar. Zijn biologische moeder is nu naar hem op zoek en mis hem echt vreselijk. Het begint mij steeds meer pijn, verdriet te doen met de jaren en ik word ouder met de jaren en heb groot levens wens die ik nu graag in vervulling wil laten gaan, eindelijk na al die vreselijke ellendige pijnlijke jaren. Wie helpt deze nette fatsoenlijke intelligente oudere dame uit Amsterdam haar biologische zoon terug te vinden??? Graag nu alleen respectvolle normale echt serieuze reacties gewenst s.v.p.! U kunt mij mailen op oostendorp91@gmail.com. via WhatsApp 0649359735! of bellen op nr 0657919605.
Mvg mevr Oostendorp Olf.

Shares
Share This