<< Ga Terug

Zoek eigenlijk Jolanda de Ruiter, ze heb vroeger bij mij op school gezeten. Ik denk dat het tussen de 30 en 35 jaar geleden is. Ze woonde toen op de Dokter Ariensplein te Breda en ze zat in de Heuvelbrink op school. Ik kwam je ‘s morgens altijd halen. Tot op een dag dat je niet mee ging, er was iets vreselijk gebeurd bij je thuis. Toen hoorde ik van de meester dat jij en je broertje of zusje in een tehuis zat. Ben je toen gaan zoeken en heb je 1 keer gezien en dat was het tehuis in Breda bij Oranjeboom bier. Daarnaast zat jij, in het tehuis en heb toen nooit meer iets van je gehoord. Ben erg benieuwd naar je hoe het gaat. Weet niet of jij het nog allemaal kan herinderen, mijn naam is Corry Hakkens en onze directeur van school was Meneer de Groot. Als je iets kan herinderen, laat het me horen als je dat wilt.

Shares
Share This