<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar mijn zuster. Ik weet alleeen haar naam en geboorteplaats. Haar naam was Johanna Andrea Frigerio, roepnaam Joan of JoAnn. Zij is geboren in de kraamkliniek Frankenslag hier in Den Haag. Ikzelf heb haar één keer ontmoet in het ouderlijk huis waar ik nog steeds woon. Ik was denk ik 13 of 14 jaar. Zij was weggelopen van haar pleegouders en was naar mijn moeder in Den Haag gekomen en is 2 dagen bij ons geweest en is toen weer gehaalt door haar ouders. Mijn moeder kan zich niet veel meer herrinneren aangezien zij erg vergeetachtig aan het worden is. Zij denkt dat mijn zuster ongeveer 1 1/2 á 2jaar na mij geboren is. Zij is 3 maanden na haar geboorte door mijn moeder afgestaan. Haar adoptieouders hebben haar later de naam Hanneke gegeven. Zij woonden in het plaatsje Lent in gelderland. Zij zijn later naar Rotterdam verhuisd en daarna naar Duitsland. Ikzelf ben geboren 21 november 1946.

Shares
Share This