<< Ga Terug

Wie kent Johan de Vries (Spoed) ik weet niet of hij nog leeft! Wie kent Johan, hij is 65 plus. Woont waarschijnlijk nu Belgie (waarschijnlijk Knokke). Johan is regelmatig in Rotterdam. Soms vaart hij ook met zijn Jacht uit naar Nederland. Hij draagt een bril, geen snor, lang… ongeveer 1.89m en rond de 100 kilo, kort grijzig haar.
Johan loopt moeilijk en soms met een wandelstok. De laatste keer dat ik hem geproken heb was in het Casino Rotterdam. Je was in het gezelschap van een jongere dame van 28 jaar haar naam was meen ik Loyla. Je vertelde dat je Jaquar in total loss was gereden door je werknemer. Johan is regelmatig op veilingen in Nederland of voor afpraken in het Oogziekenhuis Rotterdam.
Het laatste wat ik van je gehoord heb is dat je in het ziekenhuis lag en dat het niet goed ging met je suikerziekte. Ik hoop dat je nog in leven bent. Ik verzoek daarom mensen dringend te reageren als u Johan kent. Derhalve beloning voor de gouden tip. En natuurlijk Johan als je dit zelfs leest reageer a.u.b. Lijkt mij onwaarschijlijk want je zit nooit op het internet.

Shares
Share This