<< Ga Terug

In september 2013 bestaat de Vereniging Dorpsbelang Garrelsweer 75 jaar. Om dit te vieren, heeft het bestuur besloten om een drietal activiteiten te organiseren. Eén daarvan is om een reünie te houden. Er zijn een 7-tal personen bereid gevonden om dit te organiseren. Door middel van mond-op-mond reclame en oproepen in diverse kranten, wordt geprobeerd om zoveel mogelijk mensen te bereiken, jong en oud, die hebben gewoond in Garrelsweer of op school hebben gezeten in Garrelsweer.
Ze worden dan ook van harte uitgenodigd om dit festijn bij te wonen. U vindt op deze site een opgaveformulier die u kunt printen en/of opslaan. Stuur deze ingevuld terug naar het genoemde adres en we hopen velen van u te zien op 21 september 2013.
De reüniecommissie is druk bezig om een leuk programma voor u in elkaar te zetten. Vast staat al wel dat u van ’s morgens 10.00 uur tot in de late uurtjes welkom bent in o.a. de feesttent. Deze wordt opgezet op het sportveld achter het dorpshuis Weersterheem. Verder zal er genoeg tijd zijn om op uw gemak door de pas gerenoveerde straten te lopen en herinneringen op te halen.
Mocht u alvast verhalen en/of foto’s willen delen, dan kunt u dit ook sturen naar het adres waar u ook uw opgave naar toe stuurt.
Er worden geen mensen persoonlijk aangeschreven, maar er worden oproepen geplaatst in diverse kranten. Weet u nog iemand die graag zou willen komen, geef het aan haar of hem door.
Reünie Garrelsweer op 21 september 2013 ter ere van het 75 jarig bestaan van Vereniging Dorpsbelang Garrelsweer. Verzendadres is:
per e-mail: reünie@garrelsweerinfo.nl
per post: Reünie Garrelsweer t.a.v. T. Elderman
Rijksweg 43
9918 PC Garrelsweer
Wilt u meer informatie? Neem contact op met dhr. D. Bos 0596-571689

Shares
Share This