<< Ga Terug

Ik ben Thea Lamers en heb vanaf eind 1968 t/m half 1976 op Huize Maria Regina in Stevensbeek gezeten, ik zoek wat meiden die ook bij Zr. Christa en Zr. Willy en Mevr. de Klein later in de groep zaten en op de wasserette werkte. Met name zoek ik Joke Koertmans, is heel geheimzinnig naar Rotterdam gegaan, Sophie, Anneke Spitters, Regina toen dochter van de locoburgemeester Arnhem, Riekie, een paar namen die ik me nog herinner. Ik zou erg graag contact willen om eens te kijken hoe het jullie is vergaan en het nu met jullie is. Ik denk dat wel allemaal om en nabij de 55 tot 60 jaar zijn nu. Ik hoop dat er nog meiden van toen zijn, ook die drie anderen met wie ik toen ben weg gelopen en door de politie terug ben gebracht, laat a.u.b. iets horen, ik wacht in spanning af.
Groetjes, Thea.

Shares
Share This