<< Ga Terug

Ik zal mij even voorstellen, ben Jolanda Schuurman en ik heb voorheen gezeten in Huize Angela in Den Haag, dat zat op de Beresteinlaan waar het nu nog steeds zit maar alleen een andere naam heeft. Maar toen heette het nog Huize Angela. Ik zoek eigelijk groepsgenootje’s die toen daar ook hebben gewoond of begleiders die dit nog herkennen. Ik heb toen zelf in huisje 2 gezeten want daar hadden ze allemaal huisje’s, naar je leeftijd zeg maar. Ik heb toen in de groep gezeten met Albert Loeve en Gregor en Tonneke en ja nog veel meer. En de groepsleidsters.. Marielle en Henry. Ja ja, dat kan ik me nog goed herineren en ja nog veel meer leuke dingen van toen. Ik zou het zo erg leuk vinden als ik oude groepsgenootje’s kan terugvinden van dat jaar of eerder. Ik zat er toen rond 1988 en heb er zo’n 9 maanden gezeten in Den Haag, in Huize Angela. Dus als er mensen zijn of iemand die dit leest herkent dat, lijkt me zo erg leuk om is samen weer de herinereningen op te halen en misschien is het dan wel leuk om een leuke reünie te organiseren. Het is maar een idee, dus oude groepsgenootje’s van groepje 2 (toen uit huize Angela) laat iets van jullie horen. Misschien kennen jullie me nog wel Jolanda Schuurman.
Ik wil jullie danken en hoop dat ik nog leuke groepsgenootje’s terug vind ….

Shares
Share This