<< Ga Terug

Ik ben opzoek naar mijn halfzuster? Mijn vader bezocht vanuit de vakbond voor het slagerswezen uit Den Haag regelmatig het noorden.

Bij zijn bezoeken in Stadskanaal bleef hij daar in een plaatselijk pension/hotel overnachten. Tot mijn moeder een brief onderschepte van ouders dat hun dochter een kind heeft van hem. Bij thuiskomst werd hem dit medegedeeld en was voor mijn moeder de directe aanleiding voor de scheiding.

Toen ik jaren later hiervan op de hoogte was liep het niet lekker meer, als ik in die richting kwam werd hij telkens woedend. Helaas is hij overleden op 87 jaar en mijn moeder 89 jaar heeft helaas Alzheimer.

Toch moet er iemand zijn die dit verhaal bekend is. Zij zal 58/59 moeten zijn en wie weet leeft haar moeder ook nog? Een heldere inwoner of zij zelf van wie was mijn vader en zeker in zo’n kleine gemeente in de jaren 50. Wie helpt mij uit deze droom. Zelf ben ik 64 de jongste van drie jongens.

Shares
Share This