<< Ga Terug

Ik ben Renate (Maas) en zoek een half zusje en een halfbroer. Mijn zusje moet tegen de 45 zijn en woonachtig in omstreken van Vlaardingen. Mijn halfbroer met waarschijnlijk de naam Michel of Maikel woont in de omgeving van Hengelo. Hij is geboren in Borne en moet ongeveeer 34 jaar zijn. Ik weet niet hoe ik verder kan. Het kan namelijk zijn dat ze het zelf niet eens weten dat hun vader niet hun eigen vader is maar dat hun moeder een verhouding hebben gehad met de heer Henk Maas. Deze man heeft vroeger in Rotterdam gewerkt in de havens en later de leesmap rondgebracht in Hengelo en omstreken. Ook heeft hij gewerkt bij Stork. Door verhalen weet ik dat er dus een halfzus en broer moeten zijn en ben heel benieuwd hoe ze er uit zien. Wie weet wat voor mij ben al jaren op zoek.
Bvd Renate

Shares
Share This