<< Ga Terug

Mijn naam is Patricia Jongejans en ik ben op zoek naar mijn halfbroertje. Zijn naam is (was) Danny Jongejans. Ik heb hem nog nooit gezien. Zijn vader heette Gerard Jongejans en zijn moeder Joke. Danny is waarschijnlijk geboren in mei 85/86. Mijn en ook zijn vader is later overleden in juni 86. Danny is daarna geadopteerd en gaan wonen in een pleeggezin in Den Haag waar hij waarschijnlijk ook 2 pleegbroertjes had. Mijn oudere zus Diane Jongejans heeft hem later eens bezocht toen zij een jaar of 12 was. Sinds dien hebben wij nooit meer iets van hem vernomen. Danny zal nu ongeveer een jaar of 18 19 of 20 zijn. Vroeger had hij rood haar en veel sproetjes. Wie o wie kent hem of heeft hem gekend en kan ons iets meer vertellen. Wij zouden zo graag weer eens in contact willen komen met hem. Alvast bedankt voor al uw moeite en ik hoop ooit een reactie te mogen ontvangen.

Shares
Share This