<< Ga Terug

Ik zoek een Fransman genaamd Guillermo. In 1987 heb ik hem ontmoet in dancing “Don Pancho” in Benidorm. Ik logeerde in appartement “Moby Dick” ook in Benidorm. Zijn leeftijd zou nu (ongeveer 30 jaar later) rond de 69 jaar moeten zijn.

Guillermo was een charismatische man en had een huis in Denia, dat beheerd werd door een Frans/Spaans echtpaar die een dochtertje van 2/3 jaar hadden. Als je vanuit Benidorm naar Denia reed was er vlak na de afslag Denia aan de rand van Denia een heel groot hondenpension aan de linkerkant van de weg. Schuin aan de overkant daarvan was de afslag naar het huis van Guillermo. Het was waarschijnlijk aan de Carrer Cassandra 11 in Denia. Er woonden heel veel Fransen en Belgen in die wijk!

Guillermo reed in een grijze BMW en had een zoon van ongeveer 16 jaar die toen bij hem was in het huis in Denia. We zijn 1 week samen geweest en zijn vaak in een dancing “Don Juan” geweest even buiten Benidorm! Er is in die week (rond 13 mei 1987) een lunch in de tuin van het huis geweest met een hele grote Paella, met heel veel buren van Guillermo (Belgen). Ik werd toen door hem voorgesteld! Ik herinner mij ook nog dat hij iets met ananas deed (export?).

Al bijna 30 jaar op zoek dus, speld in een hooiberg maar ik geef niet op! Ik weet dat de gegevens summier zijn, maar……..misschien is er iemand bij wie een lichtje gaat branden!

Karin

Shares
Share This