<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar Fred Sluyter. (Frederik George Henri). Geboren 17juni 1946 in Rotterdam. Toen ik hem eind jaren ’60 leerde kennen werkte hij als elektronicus bij Techmation in Amsterdam. In 1976 trouwde hij met Aukje Blom van wie hij 2 jaar later scheidde. Zij woonden in Rotterdam in de Rembrandtstraat en hadden in Linde/Zuidwolde een boerderijtje dat ze in de weekeinden verbouwden. Na hun scheiding ging Fred eerst wonen aan de Parklaan (228 ?) in Schiedam. L Niet veel later hertrouwde jij met een Finse vrouw en gingen zij wonen in Veenendaal aan de Botter (2 ?)

Fred heeft een jongere broer Hans Sluyter, getrouwd met Jet. Zij zijn enkele jaren geëmigreerd geweest naar naar Australië (?). met kinderen Carmen en Jason Sluyter, Fred had in Rotterdam ook een tante Emmy en Oom Jan Slingerland. Oom Jan is jong gestorven ( 49 jaar) aan kanker. Zij hebben 2 zonen, Eddy en Rob Slingerland.
In Hoogvliet woonde tante Ans die als kind polio heeft gehad. Zij had een man waarvan ik de achternaam niet weet. Samen hebben zij een zoon Sjors.

Shares
Share This