<< Ga Terug

Bedankt dat ik lid mag zijn hier en deze oproep mag plaatsen.

Ik ben voor een neef van mij op zoek naar iemand die jaren geleden (denk tussen de 7 en 12 jaar geleden) in een kamer in het voormalige GAK gebouw in Winschoten woonde.

Enige dat ik weet is dat die persoon Frank of Frenk heette en denk dat hij toen ergens in de 20 jaar (halverwege de 20 / tegen de 30) moet zijn geweest.

Misschien dat er mensen zijn die een Frank / Frenk kennen die daar heeft gewoond. Mijn neef woont inmiddels in Frankrijk en zou deze persoon graag weer eens willen spreken aangezien hij bezig is om wanneer hij weer in Nederland is een reünie met een paar oud bewoners van dat gebouw te houden.

Een aantal mensen heeft hij al gevonden maar deze Frank / Frenk lijkt spoorloos te zijn.

Ik heb al een reactie van een dame gehad die ene Frank kent met achternaam Haan of Haas die daar woonde maar weet niet waar hij nu woont.

Ik heb meerdere mensen met de naam Frank Haan en Haas benaderd via pb maar bij geen van hun reactie dus die zijn het dan niet. Blijkbaar heeft meneer geen Facebook. Misschien mensen hier die meer weten? Kan natuurlijk dat meneer nu in een andere plaats woont.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This