Stamboom

Op zoek naar een ver verleden voor uw Stamboomonderzoek (Genealogie)? Wie waren uw voorouders en waar kwamen zij vandaan?
Plaats OproepAanmelden

Stamboom

Ik kom maar niet verder en mijn stamboomonderzoek loopt dood in de registers. Wie weet er meer en kan mij verder helpen op zoek naar die verre voorouder? Plaats een Oproep.

Familie De Villeneuve

Familie De Villeneuve

Ik doe onderzoek naar de stamboom van de familie De Villeneuve, en dan met name de nazaten van jkhr Guillaume Gerard de Villeneuve (en Helena Verbeek), eind 19e eeuw. Zijn er nog levende nabestaanden in deze lijn in Nederland of daarbuiten?

Lees meer
Familie De Villeneuve

van Efferen

Ik doe onderzoek naar de naam "van Efferen". Wie kan mij helpen aan contacten met nu levende van Efferen's. Op die manier probeer ik de stamboom compleet te krijgen van 1900 tot heden.

Lees meer
Familie De Villeneuve

Henri Marinus Smit

Mijn Grootvader heet Henri Marinus Smit geboren 10-10-1906 en overleden op 25-10-1977 te Rotterdam en hij was drie keer gehuwd. Ik heb mijn grootvader nooit gekend en wie heeft foto van Henri Marinus Smit?

Lees meer
Familie De Villeneuve

Ruud Meijer

Zoon van Ben Meijer (0verleden 1988) en Corina Engelbrecht. Kleinzoon van Bernardus Adrianus Meijer en Fransje Louise Johanna van Eijndt.

Lees meer
Familie De Villeneuve

Vader van Paul Goedee

Wie is mijn biologische opa? Mijn oma is Wilhelmina Johanna Goedee (Willie). Mijn vader heeft de meisjesnaam van mijn oma gekregen, omdat mijn oma zijn vader geheim wilde houden en heeft dat geheim mee haar graf in genomen. Mijn oma is Getrouwd geweest met Gerardus...

Lees meer
Familie De Villeneuve

Rob en Liesbeth Meester

Ik zoek een adres, emailadres of telefoonnummer van Rob en Liesbeth Meester. Hun vader is Toon Meester en hun heet waarschijnlijk Beppie. Toon en Beppie zijn gescheiden. In 2006 woonde Rob in Purmerend. Rob en Liesbeth zijn geboren tussen 1975 en 1987.

Lees meer
Familie De Villeneuve

Johanna Cornelissen

Ik ben op zoek naar Familieleden van Grada Gerritje Cornelissen (+1935). Kent nog iemand haar dochter Johanna (geb. ~1920 te Appingedam). Zij trouwde in 1942 in Nijmegen met Jacob Adriaan van Kraaikamp. Reeds in 1945 was Johanna weduwe: haar man stierf bij Kleef...

Lees meer

Nieuw:

RouteMaps RouteMaps

Wandel- en Fietsroutes:

RouteMaps.nl.

Anders dan de andere routes. Alles speelt zich af in één schermpje. Inclusief pop-ups met daarin foto's, tekst, audio en video.
U hoeft niet eerst een App te downloaden uit AppStore of GooglePlay. U hoeft ook nergens lid van te worden.
Alleen internet is voldoende.

Inclusief RouteQuiz voor de kinderen die kan worden afgesloten met een Certificaat.

Certificaat RouteQuiz

Kijk op RouteMaps.nl voor de routes in Noordwijk. Is ook in andere plaatsen mogelijk. Vraag er naar bij uw gemeente.
Voor meer informatie mail naar: info@RouteMaps.nl

Ontspannen werkomgeving..?

Ontspannen werkomgeving

Wie is online

Archief

Zes redenen voor een nieuwe website!

advertisement

Doneren

Doneren Klik op het logo voor een donatie.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This