<< Ga Terug

Ik ben de dochter van Jacoba Helena Hermina Zuidgeest, geboren 22/05/1939 en overleden/vermoord 13/06/1971. Vanaf haar overlijden ben ik tot mijn 18e opgevoed bij de nonnen in Delft.

Graag wil ik familieleden of mensen die haar hebben gekend om informatie vragen. Ik weet dat ze nog 1 zus en 3 broers had. Mijn opa, haar vader dus, heet Willem voor zover ik mij kan herinneren. De namen van familieleden die ik mij kan herinneren zijn Jacob en Isaac, haar broers. Ik moet ook een neef hebben van 1 van deze ooms van mijn leeftijd.

Als u geen behoefte heeft aan contact dan zal ik dat respecteren, maar wil erg graag foto’s hebben daar ik ze zelf niet heb. En eventuele informatie.

Zij was getrouwd met H. Kila en C. van Putten.

In spanning wacht ik af op informatie, u zal mij daar zeer blij mee maken.

Mvg Yvonne

Shares
Share This