<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar familie van mijn vader Henk Grootveld uit Enschede. Mijn vader’s vader was Hendrikus Johannes (Jan) Grootveld. Geboren op 1 november 1927 te Scheveningen, gem. Den Haag. Zij waren thuis met zeven kinderen, 5 meisjes en twee jongens. De jongste zoon heet net als mijn vader Henk en woont of woonde in Doetinchem en eerder in Dieren.
Ome Henk heeft twee kinderen. Een zoon en een dochter (Christien of Cristine). Er waren nog zussen. Van twee daarvan weet ik de naam dat zijn Fi en Nel (waarschijnlijk zijn deze of is een hiervan al overleden).
Mijn vader Henk is de op een na oudste zoon uit een gezin van 5. De oudste is de enigste dochter Carla (59).
Dan komt Sjonnie (52), mijn vader Henk (48), Carel (43) en Hendry (39).
Mijn Opa was getrouwd met Carolina Menzo. Zij is overleden in 1979.

Verder weet ik dat mijn overgrootvader een visser die op latere leeftijd blind is geworden en het gezin woonde boven een groentezaak.
Dat was vlakbij of naast de vuurtoren. Een van de kinderen woont of woonde in Lelystad.

Shares
Share This