<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar familie en evt. kinderen van Cornelis Pieter v.d Pot (Peter). Dit is mijn biologische vader die ik nooit heb gekend. Ik heb het sterke vermoeden dat hijzelf inmiddels is overleden. Toen ik 3 a 4 mnd. oud was is hij met de noorderzon verdwenen. Dit schijnt typerend voor hem te zijn…..hij heeft dit waarschijnlijk bij meer vrouwen en kinderen gedaan. Dus ik heb zeer waarschijnlijk half broers en/of zussen.
Hij heeft in Hoogvliet gewoond rond 1990. Vroeger vaarde hij en heeft vele verschillende baantjes gehad waaronder ook als kok.
Wat ik weet was het een creatieve man. Hij maakte molens en bouwde schepen na. Ik ben zeer benieuwd naar wat voor man het was, geeft niet als het niet altijd leuke dingen zijn ik wil graag alles weten.
Dit is voor mij heel belangrijk om dingen af te kunnen sluiten.
Wie weet er meer? A.u.b. mail of belt u dan .
Petra Visser
053-4321008

Shares
Share This