<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar broers en zus(sen)van mijn vader. Mijn vader heette Antonius Johannes van Halen.
Geboren op 27 augustus 1922 te Wamel. Ik weet dat een zus van mijn vader in Oudewater woond(e)ze, heet Thea van Halen en er woond(e) er een in Gent Nederland en heet Mien, zo ver ik weet.
Een broer van hem woonde in Ewijk en heet Jan van Halen, een andere broer van hem heet Jo van Halen en woonde in Steenderen of in Dieren. Ik weet niet precies hoe hoeveel broers en zussen hij had. De ouders van mijn vader heette Jan van Halen en Jannigje Antonia Schoots.
Willen degene die informatie over deze mensen hebben contact met me op nemen dit i.v.m. de stamboom van de familie Schoots. Bij opa en oma Schoots staan namelijk de kinderen niet genoteerd, terwijl er verschillende kinderen uit dat huwelijk zijn. En dat deze in de stamboom van van Schoots thuis horen. Ik weet dat er ook een broer was die Cor van Halen was uit Beuningen (verhuisd naar Wamel en inmiddels overleden), hij was gehuwd met Jet van de Heuvel.
Alvast bedankt voor de reacties.

Gerrie Hendriks van Halen (kleindochter van Jan en Jannigje Antonia van Halen Schoots).

Shares
Share This