<< Ga Terug

Ik plaats deze advertentie omdat ik voor mijn oma van 83 jaar, Maria Johanna van Eck-Kerger, erg mijn best doe om haar zus te vinden. Mijn oma is namelijk geboren in het jaar 1929 en zij is afgestaan als baby zijnde. Zij zit hier al heel haar leven mee omdat ze natuurlijk allerlei vragen heeft over haar verleden die onbeantwoord blijven. Het enige wat haar verteld is is dat zij een zus heeft die 7 jaar jonger dan haar is, dus uit het jaar 1936 en dat zij Leenie moet heten (met als meisjesnaam Kerger), deze achternaam heeft deze mevrouw (mijn tante) dus alleen nog op dit moment als zij niet getrouwd is of wanneer zij vanaf haar geboorte al de achternaam van haar vader heeft (indien de moeder van mijn oma en die van haar, destijds getrouwd was.)
De moeder van mijn oma komt zelf uit Kinderdijk, haar naam was Marchje / Margje Kerger. Ik ben met dit verhaal al heel Rotterdam langs geweest, politiebureaus / gemeentes. Tevergeefs, ik werd hier weggestuurd en er werd mij verteld dat ik maar moet hopen op het beste en dat ik maar ‘rond moet mailen’. Ik hou heel veel van mijn oma en ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen. Dit is echter mijn laatste kans om mijn oma blij te maken met wat informatie over haar verleden aangezien zij hier zelf niet meer toe in staat is.
Ook al is deze mevrouw niet meer in leven of wil zij geen contact met ons. Dit vinden wij dan niet erg om te mogen vernemen, aangezien ik gewoon mijn best heb willen / kunnen doen. Als u mij wilt / kunt helpen, laat mij dit a.u.b. weten via de mail via het emailades: mrubio@live.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This