<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar Els, een jongevrouw dat ik waarschijnlijk in Alkmaar bij de Sitchting Eva of zij was meegegaan met de busreis naar Antwerpen of Brussel.?
Wij hielden in elke geval contact tot halfwegen de jaren negentig; zij is bij mij in mijn apartament geweest in Haarlem, Schalkwijk en heeft zelfs een keer op mijn twee kinderen gepast. Ik weet niet wat er gebeurd is dat wij elkaar uit het gezicht hebben verloren, ik denk dat het aan mij heeft gelegen. Misschien heb ik iets verkeerds gezegd of gedaan waardoor zij geschrokken van is.

Vandaag, 6 december 2023, kwam zij opeens in mijn gedachten. Ik zou zo graag willen weten hoe het met haar gaat, is zij getrouwd, heeft zij kinderen, is zij gelukkig. Ik hoop dat deze oproep haar zou weten te bereiken, want ik wil haar mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden, dat ik zo dom ben geweest om ons vriendschap niet de kans te geven, dat spijt mij heel erg. Lieve Els, ik ben je nooit vergeten. Ik heb nog een foto van jou ergens, maar ik durf het hier niet te plaatsen, omdat ik het niet weet hoe je er over denkt.

Shares
Share This