<< Ga Terug

Kan iemand me helpen? Jaren geleden en ik spreek (schrijf) nu over begin de jaren 70. Toen leerde ik mijn eerste liefde kennen, ik was Belg, zij Nederlandse. We leerden elkaar kennen in Breskens waar we jeugdwerk deden op de campings aldaar. In 1969 hebben we ja gezegd tegen elkaar en in 1972 heb ik zonder boe of ba, enkel met een briefje laten weten dat ik er mee stopte. Ze vroeg me nog – wanhopig dat ze toen wel zal geweest zijn – om elkaar nog 1 keer te zien maar ik zal te laf geweest zijn om daarop in te gaan.
Ik heb niks meer van haar gehoord sedertdien. De laatste tijd denk ik veel terug aan haar en kan ik me wel de haren uit het hoofd trekken om wat ik gedaan heb, hoe vals ik tewerk ben gegaan, dat verdiende ze zeker niet.
Kent iemand haar? Ze noemt Elly De Koning, woonde toen in Monster in de Emmastraat nr42. Ze had 3 zussen, slechts 1 zus ken ik nog bij naam en dat was Wiegerda en die woonde in Eindhoven en was gehuwd met Henk Tiemens.
Via internet ben ik er achter gekomen dat haar vader Pleun de Koning noemde, haar moeder Geertje Koornstra en die laatste is gestorven in Monster in 1984 of 1986.
Elly was geboren in 1951 in Monster, ze studeerde voor apotheekassistente, ze deed haar laatste jaar toen ik het laffelijk uitmaakte en wie weet behaalde ze haar diploma wel daardoor. Enige tijd terug moest ik voor zaken in Nederland zijn en heb een ommetje gemaakt over Monster en hun huis gaan opzoeken in de hoop van haar te zien, maar een dame was toen de plantjes aan het water geven en dat was zij zeker niet, dus die woont daar niet meer.
Als iemand haar zou kennen, geef je me dan een tip of beter nog: als zij dit leest Elly, zou je dan een antwoordje willen sturen? ik verdien het niet, ik weet het maar ik zou het graag hebben.
Dank.

Shares
Share This