<< Ga Terug

Ik ben op zoek naar Dimitri (N-H) begin jaren 90 werkzaam in supermarkt omgeving Amsterdam Noord .Zijn achternaam weet ik helaas niet.
In de jaren 90 werkte Dimitri in de buurt supermarkt in Amsterdam Noord, de super was toen van familie Sengers of Zengers. Later is deze supermarkt opgeheven.
Ik ben op zoek naar Dimitri omdat ik graag zou willen weten, hoe het nu met hem gaat.
Misschien weet Dimitri niet 1,2,3 wie ik ben, daarom een aantal aanwijzingen: Ik kwam dagelijks als klant in de super, Dimitri kwam toen der tijd, wel eens bij mij thuis (ik zat toen in een verbouwing). We zijn wel eens met een groepje uit geweest, als ik het goed heb, is Dimitri half Grieks. Dus Dimitri als je dit ooit leest, laat je dan even weten hoe het met je gaat? Dat zal ik erg leuk vinden.
Groetjes Bianca.

Shares
Share This