<< Ga Terug

Ik zoek een hele goeie vriendin van 6/7 jaar geleden. Genaamd Debbie Verhoeven. Ze woonde toen ik 9 was bij mij in het dorp bij een pleeggezin. Ik heb alles geprobeert om het haar te zoeken, maar niks gevonden. Ik weet niet of ze mij nog kent. Ze woonde destijds in een klein dorpje vlak bij Den Bosch (Noord-Brabant). In een dorp met 4 straten en ze woonde bij mij in de straat. Ik weet niet of dat voor haar genoeg zegt. Want ik zeg mijn dorp liever niet. Omdat iedereen op internet dit kan zien. Maar als jij contact met d’r hebt of je bent Debbie zelf, laat dat a.u.b wat weten. Want ik wil zo graag weer contact.

Wat ik nog wel weet van de laatste dag dat ik haar zag. Was dat ik toen mijn 9de verjaardag vierde en zij er ook was. De dag er na zou ze met haar vader naar de dierentuin gaan. Maar ze is nooit meer terug gekomen.

Shares
Share This