<< Ga Terug

Ik, Miena Schreve, heb in 1969 het leven geschonken aan Christiaan Willem Cornelis Schreve, geb 23-02-1969 (Alan of Keesje bij een van de twee namen werdt ie genoemd). Mijn baby heeft 3 maanden in een couveuse gelegen in het Juliana Kinderziekehuis in Den Haag. Ik weet zeker dat er foto’s zijn gemaakt door andere ouders die ook hun kindje in de couveuse hadden. Ik heb geen baby foto van hem, hij heeft ook in een zitstoeltje gehangen in zijn bedje op het babyzaaltje i.v.m. met z’n maagoperatie. Heel lang heeft ie in dat zitstoeltje moeten doorbrengen, dag en nacht, bijna èèn jaar lang lag hij in het ziekenhuis, nu mijn vraag??? Het is heel lang geleden, ik hoop dat er mensen zijn die dat nog weten en misschien is er iemand die op de couveuse afd foto’s heeft gemaakt van de kindjes die daar lagen en op de babyzaal of peuterzaal. Wie kan mij gelukkig maken, ik heb geen baby foto van hem, de foto die u bij deze advertentie ziet is de jongste foto van mijn zoon. Bij voorbaat mijn grote dank. Ik hoop zo op resutaat.

Shares
Share This