<< Ga Terug

In 1986 zat ik op school met Corina Ruyter. Zij had een groot gezin waarvan Agneta Brugman een zus was. Agneta zat ook op SG de Uyterwaart in Blerick. Hierdoor ontstond vriendschap en kwam ik bij hun over de vloer.
Zij zijn een jaar later verhuisd naar Dordrecht Een kenmerk was dat zij vaak verhuisde. Ik weet niet meer of het gezin uit 10 of 12 kinderen bestond. In dat jaar heb ik bij hun in Dordrecht gelogeerd. Daarna hielden wij contact en Corina vond een vriend als stratenmaker en zij was in verwachting toen zij in Bergambacht woonde. Daarna is het contact door omstandigheden verbroken. Vaak denk ika aan Corina en Agneta en een ding wat ik wil is om weer met ze in contact te komen maar ik weet niet waar ze wonen en waarschijnlijk hebben ze andere achternamen.
Wie kan mij helpen aan informatie of weet waar ze wonen?

Shares
Share This