<< Ga Terug

Ik ben Kevin 15 jaar en woon in België te Vichte. Ik zoek Bjorn van Haezebroek (kan evt. anders gespeld zijn).

Ik heb vroeger op internaat gezeten in Kuurne, gelegen naast Kortrijk. Daar leerde ik Bjorn kennen, Bjorn was een heel toffe, spontane kerel. We waren als het ware 2 beste vrienden. Maar we verloren het contact.
Ik zoek Bjorn momenteel terug en hij mij naar horen zeggen. We vinden elkaar niet, want de gemeente geeft niks vrij, want er bestaat een wet op privacy. Ik mailde naar het vroegere internaat De Rijzende Ster en daar liep ik ook vast, want ze geven ook niks vrij vanwege de privacy.
Het is heel belangrijk dat ik hem terugvind want Bjorn betekent iets in m’n leven en zonder hem lukt ‘t niet. Want Bjron is een deel van mijn leven geworden sinds we beste vrienden waren, hij is iets voor me gaan betekenen.

Beschrijving:
– blond
– 19jaar
– 1m70-80
– mager gebouwd
– laatst gezien regio West Vlaanderen (Kuurne, Waregem, Kortrijk)
– Heeft 3zussen sabrina,natalie,en kelly
– draagt normale kledij
– werkt vermoedelijk in sector hout of bouw
Verbleef in internaat De Rijzende Ster te Kuurne, Boomgaardstraat 19-21 8520 Kuurne

Weet u iets, kent u hem? Laat mij iets weten
+32496880629 of mail me op zembla_16@hotmail.com

Bedankt

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Shares
Share This