<< Ga Terug

Ik ben Francien Walvoort, geboorte datum 21-06-1969. Geboorteplaats Hoogezand-Sappemeer: Mijn moeder is van mij bevallen en mijn moeder heb 4 jaar alleen gewoond met haar eigen kinderen. Haar 3 andere kinderen heten wel Walvoort van hun achternaam, maar mijn moeder ging dus weer hertrouwen en zo doende heette ik ook Walvoort. Maar deze man is mijn vader niet. Dat weet ik heel zeker van mijn kant. En mijn moeder heb ook niks vertelt aan mij wie mijn echte wel is??? In principe heb ik geen achter naam. Maar ik loop wel met een achternaam mee rond loopt die ik niet ken. Mijn echte vader moet ergens in Assen wonen. Dat heb ik via via gehoord. Ik zei het zal wel maar ik loop al 38 jaar loop ik mij af te zoeken en vraag ik bij mezelf heel goed af. Ik wil ook mijn echt vader zien, ja ik weet wel dat zal nooit gebeuren??? Hoe het ook hard klinkt?? Maar ik laat de moet niet zakken, dat heb ik nooit gedaan. Ik blijf gewoon doorzoeken, moet ik ook de hele wereld af gaan??? Maar er komt een keertje dat ik voor hem sta of hij voor mij ??? Ik hoop dat ik reactie terug krijg. Vriendelijk groet Francien Walvoort.

Shares
Share This