<< Ga Terug

Biologische familie gezocht:

Mijn (adoptie) vader is helaas gestorven 14 jaar geleden. Mijn (adoptie) moeder leeft gelukkig nog! Zij hebben mij normen en waarden geleerd en ik kom echt uit een warm nest! Ik hou zielsveel van mijn ouders! Ik heb een fijn leven, en heb zelfs een lieve knappe zoon van 11 jaar. Die sprekend op mij lijkt. Maar ik voel me nog niet compleet.

Graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Nurlela, 39 jaar (24-12-’78) en ik ben op 28-04-1979 geadopteerd uit Jakarta (Indonesië) Kindertehuis: Casa Bundi Jakarta Hoofdverpleging: Jane Tumewu.

Ik ben opzoek naar mijn biologische moeder, zij heet Rini, geboren in 1941 inmiddels 76 jaar. Pejompongan, Rt. 003 RW07 Jakarta. Regentschap Tanah Avant Onderdistrict: Petamburan.

Zij verkocht groente en was helpster in de huishouding. Ook heb ik nog 2 ouderen zussen en 1 halfbroer. Waarvan ik helaas de namen niet van weet. Ik hoop van harte via deze weg mijn familie te vinden! Of dat iemand mij kan helpen om in contact te komen met mijn familie. Ik bid, dat er een dag komt dat mijn droom werkelijkheid mag worden. In het TV programma Eindelijk thuis ben ik ook te zien. NPO. /KRO (Zie: https://www.kro-ncrv.nl/eindelijkthuis/seizoenen/seizoen-2018/eindelijk-thuis3).

Nurlela

 

 

 

Geboortekaartje

Shares
Share This